Over ENERO BV

Algemene informatie en achtergronden

Enero B.V. is producent en leverancier van een zelf-ontwikkelde pvc-tegel welke geschikt is voor wand-en vloerafwerking in de breedste zin van het woord. Het als grondstof gebruikte pvc-granulaat is nieuwe pvc, vrij van zware metalen en andere toevoegingen.

De mogelijkheden van ons product zijn legio en innovatie dragen wij hoog in het vaandel.

Gezien de productie in handen van Enero B.V. is, blijft de tegel altijd actueel en voldoen aan de modernste eisen. Verder kan de productie eventueel aangepast worden aan de wensen van de klant. Denk hierbij aan een aangepaste structuur in de tegel, of de gewenste hardheid (shore) van de tegel. Ook is er keuze uit de kleuren van de RAL-kleurenwaaier.

Omdat Enero B.V. de tegel aan zijn klanten levert en ook in montage van het product voorziet, kent Enero B.V. de wensen en eisen die de klant aan het product stelt als geen ander. Dit onderscheidt Enero B.V. dan ook wezenlijk van andere ondernemingen met een product in deze sector.

Monteurs worden in het eigen bedrijf opgeleid waardoor ook deze mensen het product en de montage ervan door en door kennen. Deze monteurs zijn vakbekwaam en leveren uitmuntend resultaat. Bijna alles is mogelijk.