Vloeren

Horecavloeren, PVC vloeren, Antislip vloeren

incl. plinten, aanloopprofielen en putafwerking

  • # Enerovloer in koelcel
  • # Geschikt voor professionele en particuliere garages

De Enero wand- en vloertegel is vervaardigd uit hoogwaardig zuiver PVC kunststof. Voor de tegels wordt geen gebruik gemaakt van gerecycled PVC. De tegels zijn vrij van zware metalen en kunnen reproduceerbaar in iedere gewenste kleur worden geleverd.

De tegels worden geproduceerd met een afmeting van 51 cm x 51 cm. De tegels zijn rondom voorzien van een lipverbinding. De tegels worden hier onderling verbonden met een koudlas verbinding. Na plaatsing houden de tegels een afmeting van 50 cm x 50 cm over.

De Enero vloertegel heeft een zeer lichte structuur die zorgt voor een mooie uitstraling en een goede antislip (ook onder natte omstandigheden) maar de reinigbaarheid niet negatief beïnvloedt. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking. Deze volgens PBV en HACCP normen.

De tegels zijn over vrijwel iedere bestaande ondervloer te leggen. De vloerafwerking kan volledig gelegd aangeboden worden. Door een snelle plaatsing van onze professionele legteams is een tijdelijke sluiting van uw zaak in de meeste gevallen niet van toepassing.

Doordat de wand en vloertegels met dezelfde afmetingen worden geproduceerd kunnen we de lasnaden gelijk laten lopen. Hierdoor wordt de vloerafwerking een geheel met de wandafwerking.

Indien er gekozen word voor een vloerafwerking, word deze voorzien van een plintafwerking. De hoogte van de plintafwerking kan door de opdrachtgever zelf worden bepaalt. Als mede ook af de bovenkant van de plint afgeschuind of afgerond geleverd dient te worden. De plinten kunnen ook in een andere kleur dan de geleverde vloer uitgevoerd worden. Enero B.V. vervaardigd de plinten zelf waardoor de opdrachtgever zelf kan aangeven hoe deze uitgevoerd dient te worden.

Bij een vloer afwerking die eindigt bij een deuropening of een poort kan de vloerafwerking met aanloopprofielen uitgevoerd worden. Door gebruik te maken van deze profielen ontstaat er een geleidelijke overgang. Deze aanloopprofielen worden veelal in de zelfde kleur als de vloer geleverd . De aanloopprofielen worden door Enero B.V. zelf vervaardigd en kunnen voor elke situatie aangepast worden. Indien deze oploopprofielen bij bijvoorbeeld. garage poorten als vloeistofkeringen moeten dienen kunnen deze zodanig uitgevoerd worden. Hierdoor zal de Enero vloerafwerking voldoen aan de gestelde PBV Norm.

Meestal zullen de Enero vloertegels over de bestaande vloer geplaatst worden. Indien er in de bestaande vloer afvoerputten aanwezig zijn zal Enero B.V. deze van een nieuwe RVS putdeksel voorzien. Deze RVS putdeksel word in de nieuwe vloer geïntegreerd zodat er geen hoogte verschil ontstaat met de nieuw geplaatste vloer. De Putdeksels kunnen in alle afmetingen geleverd worden.