Wanden

Wandtegels met speciale lijmkit

  • # Wanden bij Kentucky Fried Chicken
  • # Wanden bij Kentucky Fried Chicken

De Enero wand- en vloertegel is vervaardigd uit hoogwaardig zuiver PVC kunststof. Voor de tegels wordt geen gebruik gemaakt van gerecycled PVC. De tegels zijn vrij van zware metalen en kunnen reproduceerbaar in iedere gewenste kleur worden geleverd.

De tegels worden geproduceerd met een afmeting van 51 cm x 51 cm. De tegels zijn rondom voorzien van een lipverbinding. Na plaatsing houden de tegels een afmeting van 50 cm x 50 cm over. Het echter mogelijk om de wandafwerking te voorzien van extra lasnaden zodat er een andere tegel formaat ontstaat.

Doordat de wand en vloertegels met dezelfde afmetingen worden geproduceerd kunnen we de lasnaden gelijk laten lopen . Hierdoor wordt de vloerafwerking een geheel met de wandafwerking.

De compacte en gesloten kwaliteit van de tegels resulteert in een wandtegel die perfect glad is. Hierdoor is de wandtegel zeer goed reinigbaar.Door gebruik te maken van een speciale lijmkit kunnen de tegels vrijwel altijd over elke bestaande wand geplaatst worden.Na het thermisch lassen van de tegels onstaat er een vloeistofdichte wand afwerking.

Door gebruik te maken van pvc tegels onstaat er een hygiƫnische, stootvaste wandafwerking die geen beschadigingen zal vertonen die wel voorkomen bij een wandafwerking met keramische tegels. Verder is het ontbreken van klassieke cementvoegen ook een voordeel m.b.t. hygiƫne eisen.

Indien er huidig geen vlakke wandafwerking aanwezig is kan enero B.V. deze voorbereidende werkzaamheden mede aanbieden. Onze vakbekwame monteurs kunnen muren stucadoren alsmede reparaties uitvoeren om een vlakke muur te verkrijgen. Hierbij zullen bijvoorbeeld bij beschadigde keramische tegelwanden de loszittende muurtegels verwijderd moeten worden. Na verwijdering zullen de onstaande opening door onze monteurs opgevult worden om zo een Enero wandafwerking te kunnen aanbrengen.

De vakbekwame en enthousiaste monteurs van Enero B.V. vinden het elke keer weer een uitdaging om in alle afwijkende obstakels een oplossing te bedenken zodat een ieder gebruik kan maken van de Enero vloer en wandafwerking. Laat U informeren over de mogelijkheden die Enero B.V. U bied.