Vloeistofdichte vloeren

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

Horecavloeren, PVC vloeren, Antislip vloeren incl. plinten, aanloopprofielen en putafwerking. De Enero wand- en vloertegel is vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled PVC kunststof.

De tegels zijn rondom voorzien van een lipverbinding. De tegels worden hier onderling verbonden met een koudlas-verbinding.

Het vloersysteem is toepasbaar in iedere branche, van horeca tot industrie. Als men hoge eisen stelt aan de kwaliteit en duurzaamheid van een vloer biedt het Enero vloersysteem de oplossing. De tegels kunnen thermische gelast worden zodat een volledig vloeistofdichte vloer ontstaat. Na volledige montage is de vloer zeer zwaar belastbaar, slijtvast en antislip.

vloeistofdichte-vloer

UW VLOEISTOFDICHTE BEDRIJFSVLOER

Indien er gekozen wordt voor een vloeistofdichte bedrijfsvloer, wordt deze voorzien van een plintafwerking. De hoogte van de plintafwerking kan door de opdrachtgever zelf worden bepaald. Enero B.V. vervaardigt de plinten zelf waardoor de opdrachtgever zelf kan aangeven hoe hoog deze uitgevoerd dienen te worden.
Bij een vloer afwerking die eindigt bij een deuropening of een poort kan de vloerafwerking met aanloopprofielen uitgevoerd worden. Door gebruik te maken van deze profielen ontstaat er een geleidelijke overgang.
Indien deze oploopprofielen bij garage poorten of andere doorgangen, als vloeistofkeringen moeten dienen, kunnen deze zodanig uitgevoerd worden.
Hierdoor zal de Enero vloerafwerking voldoen aan de gestelde PBV Norm.
In de meeste gevallen kunnen de Enero vloertegels over de bestaande vloer geplaatst worden.

Indien er in de bestaande vloer afvoerputten aanwezig zijn zal Enero B.V. deze van een nieuwe RVS putdeksel voorzien. Deze RVS putdeksel wordt in de nieuwe vloer geïntegreerd, zodat er geen hoogte verschil ontstaat met de nieuw geplaatste vloer. De putdeksels kunnen in alle afmetingen geleverd worden.

bedrijfsvloer-vloeistofdicht-anti-slip

GEREALISEERDE PROJECTEN

OVER ONSWij bieden een snelle en betrouwbare
professionele installatie van vloeistofdichte bedrijfsvloeren

BIJ BEDRIJVEN

Enero B.V.
Gank 63,
6374 NK Landgraaf

Tel: 06 53864544
Mail: info@enerobv.nl
Web: www.enerobv.nl

Logo-Enero-B.V.

webshop

┬ę 2023 Enero B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door: Dimade ontwerpbureau